HTML

általános változások - a nagy Újrakezdő írásai..

Folytatom amit elkezdtem.. Életem sorsszerű ámde kimagyarázhatatlan történéseiről komolyan kissé szórakozottan és beképzelve. . .

Friss topikok

Linkblog

Design felsőfokon...(újrakezdés tényleg)

2008.04.30. 20:17 JuttAuror

Elég rémisztő hogy az álmaimat sikerült egyik napról a másikra feladnom, elkeserítő. 2 hétig úgy éltem mintha már nem számítana semmi. Aztán jön egy kedves de határozott hang és helyre tesz mindent ami eddig kétséges volt. Az élet egy verseny és az erősebb ügyesebb fog győzni. Aki a szivéből él és kőkeményre edzett akarattal él. Máshogy nem szabad élni.

Zenélni meg még kevésbé.

Jönnek a kisebb akadályok megpróbáltatások, de ha feladnám már rég nem lennék sehol, és nem leszek sehol. őgyhogy nemes egyszerűséggel kell folytatni a versenyt, és ennél is több energiával tenni a dolgaimat. Ez így jó.



Közgazdasági alap tétel.. : "Minden kinálat megteremti a saját piacát." ezt a péndát mutatja a kedd esti Vam design centerben megrendezésre került BrandFestivalDigital... Ahogy mások fogalmaztak : Az analfabétáké a jövő...

Elég szánalmas. Mindemellet, finom meleg és kellemes volt a gyümölcs tea és a beszélgetés egy ismeretlen ismerőssel.

1 komment

Címkék: zene nyitottkönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://kendra.blog.hu/api/trackback/id/tr98449114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyikolajevna 2008.05.04. 12:38:36

Hidd el, hogy idén is felvesznek valakit a hőn áhított zakra. (Mellesleg, előkészítőn már bekerült egy lány.) Mindig van kerülőút, meg véletlenül ide-oda csúsztatott papírok, borítékok, miegymás. De gondolom te is tudod, hogy máshol is ugyanolyan jó, vagy ADJA isten, hogy még jobb fuvolistává cseperedhetsz.

Puszillak, írjál még sokat-sokat, és legyél bizakodó. Megéri.
süti beállítások módosítása