HTML

általános változások - a nagy Újrakezdő írásai..

Folytatom amit elkezdtem.. Életem sorsszerű ámde kimagyarázhatatlan történéseiről komolyan kissé szórakozottan és beképzelve. . .

Friss topikok

Linkblog

atom nagy csönd

2008.05.09. 19:15 JuttAuror

Halk zene, szülők, barátok sehol, sok kolléga, és egy ismeretlen ismerős valahol a kontinensen. Szép, mit ne mondjak. munka munka hátán, holnap valószínüleg meg fogok hallni de sebaj, ez legyen a legkisebb gondom. Csak legyek már túl rajta, igazság szerint semmi kedvem nincs hozzá. fasza. kaja alig valahol, kis koplalás, megakad a zene aztán ugrik egyet. de ez sem érdekel, az agyam bachon jár ja meg rachmanyinovon kéne, egy ideig.. g-dúr zongoraverseny! elne felejtsem. na hát ennyi van, hiányoztok nagyon. egyedül kibaszott szar.
háh azért vicces volt az elmúlt pár nap blogon kommunikálása, és telefonok nem felvétele. ez nem hiányzik, hiányzik egy ölelés. egy hatalmas bőgés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kendra.blog.hu/api/trackback/id/tr23461769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása